Professionel forskning kræver professionelt udstyr

Arbejder du med forskning på professionelt plan, så kræver det også professionelt udstyr. Der bør dog ikke lægges skjul på, at ét af de vigtigste redskaber til forskning er en computer. Ikke nok med, at den giver en åben linje til internettet og adgang til alverdens information, så bruges den også til protokolføring o.lign.

Forskning er ikke meget værd, hvis det ikke nedfældes og gøres tilgængeligt. Det handler om at forøge den generelle viden inden for et felt. Hvis du forsker inden for psykiatri, så er det naturligvis også forskning, der kan komme mange mennesker til gode, hvilket er ensbetydende med, at det ikke bør blive holdt skjult.

Derfor skal en computer bruges til at nedfælde resultatet af din forskning. Det kan du gøre på flere måder. Word er selvfølgelig den mest simple måde. Det kræver dog, at du har en computer, der gør det muligt, og derfor skal du altid have strøm på den. Har du en Mac, så kan dette klares med en billig MacBook oplader.

Forskning skal ud i verden

Hvis du forsker, så bør du også gøre din forskning tilgængelig. Det kan du enten gøre ved at publicere det i mere officielle kredse, men du har også rig mulighed for selv at publicere det på en blog eller en anden form for medie. Det vigtigste er , at du sørger for, at du ikke holder din forskning skjult fra omverdenen.

I dag forholder det sig heldigvis således, at du faktisk ikke skal bruge andet end en computer med adgang til internettet, hvis du gerne vil sikre, at du får din forskning ud i verden. Derfor bør det naturligvis også gøres klart, at det ikke er noget, du bør tøve med, da det nemt kan gøres via din MacBook eller anden PC.

Derfor er der også mange, der mener, at en computer i dag er forskerens vigtigste udstyr. Der findes et væld af øvrige former for udstyr, der har relevans i forbindelse med forskning, men det er dog ikke noget, der ændrer på, at det bestemt er en computer, der er den absolut vigtigste form for udstyr til forskning.

Forsker du inden for psykiatri?

Der er stor forskel på forskning. Hvis du forsker inden for eksempelvis biologi eller kemi, så skal du bruge noget helt andet udstyr sammenlignet med, hvis du forsker inden for et felt som psykiatri. Der er nemlig ikke noget, du kan forske i på fysisk vis, da en stor del af psykiatri derimod er på psykologisk basis.

Det er blot med til at sætte en streg under, at det er vigtigste udstyr i forhold til din forskning er, at du har en god PC. Hvis du forsker inden for psykiatri, så er en stor del af det, at skulle lave interviews med et stort antal personer, der befinder sig inden for målgruppen i forhold til dét, du forsker inden for.

Derfor er der også mange informationer, du skal skrive ned, så du senere kan sammenholde dem med hinanden. Derfor er det naturligvis også vigtigt, at du har adgang til en PC, så du kan forske på professionel vis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *