Mentalt helbred kan forbedres drastisk

Andre
1ssdd22

Der er mange måder, hvorpå man kan forbedre sit mentale helbred. Generelt er det en god ting, at man er opmærksom på, at man har et mentalt helbred. Mange tror, at sundhed udelukkende handler om hvad der fysisk sker i kroppen. Det er dog slet ikke tilfældet for når det kommer til sundhed har hjernen rigtig meget at sige. Hvorvidt du er glad, stresset eller ked af det påvirker hele dit liv. Det vil sige, at det er godt at stoppe op engang imellem. Stop op og mærk efter. Og her er det ikke nok bare lige at tænke på hvordan man har det i det sekund. Brug nogle minutter i dit eget selskab og sæt dig ned. Lad andre tanker gå væk og tænk på om du har det godt. For kun hvis du har det godt kan du være sikker på, at din krop også har det godt. Der er udviklet forskellige gadgets og teknologiske apparater, som kan måle hvordan du har det.

Læge med journal

Med teknologi kan du blive gladere

Der er mange forskellige applikationer og gadgets, der er udviklet med det eneste formål at forbedre dit mentale helbred. Der er mange af dem, der kan bruges af alle. Det er altså ikke kun folk der har en mental sygdom, som kan bruge dem. En af de mange teknologier der findes på området handler om, at du skal være positiv og generelt tænke positivt. Den kan installeres på din telefon og så kan den komme med notifikationer dagligt. På disse notifikationer kan der så stå sætninger, der skal få dig i bedre humør. 

Det er klart, at det ikke altid hjælper, men ofte vil den gøre noget godt for dig. Det kan også være, at du får en lille reminder om, at du skal trække vejret dybt. Ofte kommer vi i tanker om, at vi faktisk ikke har trukket vejret dybt hele dagen. Derfor kan det være en rigtig god ting at minde sig selv om. Brug lidt tid hver dag på dette og du vil få det langt bedre.

Hjerteting

Brug bilturen til mig-tid

Når du kører i bil vil der helt automatisk være tid, hvor du ikke kan foretage dig så meget andet end at køre bil. Her kan du med fordel høre noget radio eller en podcast, som handler om at få det bedre. I din yndlingsbil kan du så sidde og få det bedre mens du banker kilometer af. 

Det kan være, at der i app’en eller podcasten bliver beskrevet hvordan man kan trække vejret godt og grundigt. Det er en sund ting at gøre og desuden kan man også høre på nogle positive sætninger, som handler om, at du er god nok som du er og at du er et godt menneske.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *