Derfor gør rent sengetøj dig gladere

glad pige ligger på seng

Livsglæde
Problemer med søvnen er noget, der virker forstyrrende for mange mennesker. Man ser hvordan flere og flere har søvnproblemer, hvilket gør, at man snart vil kunne betegne det som en folkesygdom. Der kan være mange forskellige grunde til, at man ikke kan sove. I de fleste tilfælde er det gerne andre problemer såsom for eksempel stress eller angst, der spiller ind.

De fleste har oplevet at ligge og bekymret sig om fremtiden, inden de skulle til at sove, hvilket kan virke meget forstyrrende på søvnen. Mange har samtidig også oplevet, at de har ligget og tænkt på fortiden, som for resten er umulig at gøre noget ved, og herved heller ikke har kunne sove. Derudover er der selvfølgelig også de klassiske forstyrrende elementer i form af elektronik, hvor særligt mobiltelefonen spiller en rolle i dette, da man gerne ligger og kigger på denne inden man falder i søvn.

Mangel på søvn kan virkelig have en stor indflydelse på, hvordan ens arbejdsindsats, men i høj grad også humør, kommer til at være. Derfor er det heldigt, at der konstant bliver udarbejdet nye råd til, hvordan man kan få en bedre nattesøvn. Først og fremmest er der selvfølgelig det mest basale råd, at man selvfølgelig skal slukke fjernsyn og mobil en time inden sengetid, men der er også andre ting, man kan gøre.

For eksempel kan et godt sengetøj have stor indflydelse på, hvordan man kommer til at sove. Det er nemlig først og fremmest vigtigt, at man føler sig tryg og godt tilpas, når man skal til at sove, hvis man ønsker en god nattesøvn. Det er derfor også vigtigt, at sengetøjet er rent, da et rent sengetøj giver en dejlig fornemmelse. Det dufter bedre og er også mere luftigt. Man kan derfor med fordel vaske sit sengetøj hver weekend, hvis man ønsker en gladere uge, hvor man får sovet det, som man skal.

Rent sengetøj - en opgave mindre at tænke på


Selvfølgelig er det vigtigt, at man har rent sengetøj både fordi det er vigtigt med god hygiejne, og der kan bo en masse bakterier i ens sengetøj, og samtidig fordi det skaber bedre rammer for søvnen. Dog kan det, at man på en fast dag sørger for rent sengetøj gøre, at man har en opgave mindre, man skal stresse over. De fleste har nemlig oplevet at blive stresset over de mærkeligste ting, inden de har skulle sove, hvilket rent sengetøj kan hjælpe på.

Et lækkert sengetøj vil gøre dig gladere


Dog handler det ikke kun om, at sengetøjer selvfølgelig skal være rent. Det er også vigtigt, at man har et lækkert sengetøj generelt. Når man skal kigge efter et godt sengetøj, skal man først og fremmest kigge på materialet, og hvordan dette føles, da det trods alt er dette, man skal have mod huden. Dog kan man med fordel også kigge på sengetøjets farve og mønster, da dette også kan have enten en beroligende eller forstyrrende effekt. Der er mange muligheder. Sengetøj kan også købes her, så jagten på det perfekte sengetøj kan begynde.

Share on  -

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

New baby
Den første vigtige tid efter fødslen

Nærhed, dette er ganske enkelt alfa omega for en sund og glad baby. Spædbørn har et enormt behov for at mærke konstant kærlig, tryghed og omsorg – fra både deres mor og far. Det er jo dem baby skal føle sig tryg ved resten af livet. En måde at skabe...

Continue Reading...
Styrk jeres forhold med gode gaver
Styrk forholdet og jeres samspil med den rigtige julegave

Mange voksne i parforhold, vil kunne nikke genkendende til at det kan være svært at finde tid og overskud til at give hinanden nok opmærksomhed i hverdagen. Det kan være at komme med den ekstra søde bemærkning, der kan give humøret og glæden ved hina...

Continue Reading...
Traumeterapi og PTSD i Aarhus

Rigtig mange mennesker lider i dag af traumer eller af PTSD. Det kan have mange forskellige årsager, men fælles for dem er, at lidelserne skal behandles. Det er lidelser, der er meget svære at leve med, da det er svært selv at bearbejde. De kræver of...

Continue Reading...