Få et godt mentalt velvære som arbejdsgiver

Andre
1ssdd22
kvinde i mark

Det kan være utrolig hårdt at være arbejdsgiver. Du holder styr på forretningen, men du skal også holde styr på medarbejdere og sørge for, utilfredshed ikke spreder sig gennem firmaet. Det er vigtigt, at du også passer på dig selv – uanset hvor højt du elsker dit firma, så er du vigtigst. Hvis du ikke har det godt, kan du ikke lede en ordentlig virksomhed. Se mere om det lige her.

trist kvinde

Hold dit personale glad og tilfreds

Man kan ikke gøre alle tilfredse – det er en vigtig regel at huske. Men du kan gøre dit firma til en god arbejdsplads og sørge for, der er et generelt godt miljø. Glade medarbejdere giver glade kunder og/eller gode produkter.

Men du skal også holde dine relationer med klienterne gode. Hvordan formår du så dét?

En helt simpel løsning er faktisk et gavekort. Et gavekort til kunder og personale kan ved særlige lejligheder være en dejlig overraskelse der viser, at du faktisk tænker på dem. Et gavekort er ikke det mest personlige, men du undgår også at give noget, de ikke har brug for eller bliver skuffede over. Du kan faktisk give gavekort, hvor modtageren kan vælge lukrative og helt specielle ting.

træning

Hold dig sund og giv dig ro

Tillad dig selv at finde ro. Om det er på den ene eller den anden måde er lige meget, men uden ro vil dit hoved før eller siden flyde over.

Nogle mennesker finder ro med meditation eller familien. Det er vigtigt, du tager tid til dig selv og dem, du holder af – ellers kan du i værste tilfælde risikere at komme til at hade dit firma, fordi det holder dig væk fra familien og det, der glæder dig.

Motion er en rigtig god måde at opnå et meditativt stadie. Det hjælper dig også med at holde dig sund, så krop og sind kan følges ad. Når du er sund i kroppen, får du ofte nemmere et større overskud, og du kan holde bedre i perioder, hvor du er under meget stress. Hjemmetræn med crosstrainer eller meld dig ind i et motionscenter nær din arbejdsplads – så længe du holder dig i gang.Kost er selvfølgelig også en vigtig faktor her: Hvis du stress-spiser eller spiser for meget usundt, vil du snart opleve dårligere vaner snige sig ind. Det kan være et symptom på, at der sker for meget. Så er det tid til en pause.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.