Styrk forholdet og jeres samspil med den rigtige julegave

Livsglæde
1ssdd22

Mange voksne i parforhold, vil kunne nikke genkendende til at det kan være svært at finde tid og overskud til at give hinanden nok opmærksomhed i hverdagen. Det kan være at komme med den ekstra søde bemærkning, der kan give humøret og glæden ved hinanden et løft. Er der børn i forholdet, vil det ofte være dem, der får opmærksomheden. Børn skal stimuleres, trøstes, puttes og har fritidsinteresser og legeaftaler, der skal passes.

Til hverdag er man nød til at lave aftaler omkring hvem der henter og bringer børnene, og det at vise kærlighed til hinanden kan nemt blive glemt i alle de andre gøremål. Det er værd indimellem at give det en tanke, hvordan du kan gøre din partner glad. Det behøver ikke være det helt store, men kan være at tilberede en ret til aften, du ved din partner kan lide, at arrangere at børnene bliver passet, mens I tager i biografen eller bare at servere en kop kaffe på sengen eller give et kram på det rigtige tidspunkt. Det vigtigste er at man husker at se hinanden i øjnene, og huske at give hinanden den gode opmærksomhed.

Julegaver, nødvendighed eller glæde?

December måned er travl. Julegaverne og forberedelserne til den store julefest kan tage pusten fra enhver fuldtidsarbejdende forælder. Ofte er måneden præget af at vi udover julegaverne, skal til julefrokoster og julearrangementer, købe pakkekalendergaver til børnene og ofte efterfulgt af trætte børn, der også har travlt med de mange forberedelser. I december er der, ikke underligt, mange familier, der er ved at få nok og med det følger ofte skænderier og udmattelse.  Men december kan mere end det, og gaver kan heldigvis være meget andet, end en nødvendighed.

Overvejelser omkring den gode julegave, bør indeholde tanker omkring hvad der er godt for jer som par. Hvis du tænker kreativt kan oplevelsesgaver være mere givende for jer, og koster ikke nødvendigvis mere end skjorter eller parfume. Som du kan se her kan gaver til kæresten være mere eller mindre intime. Det er vigtigt, at passe på hinanden, og specielt i julen, hvor både meget arbejde og mange følelser er på spil.

Ville du blive glad for en pakkekalender?

Pakkekalender, med gaver til hver dag i december måned, er ofte noget vi forbinder med det at være barn. I de senere år er kommet flere forskellige pakkekalendere til voksne. Hvis du synes det kunne lyde som en idé at forære din partner en pakkekalender, kan du også overveje en pakkekalender til voksne.

Pakkekalendere kan fås i mange prisklasser og behøver ikke være specielt dyre, du kan også udvælge dig en pakkekalender efter interesse. Der findes fx pakkekalendere med forskellige temaer, og du kan få alt fra håndlavet chokolade til rom og over i de mere specielle som f.eks. den frække julekalender til par. Uanset hvordan din smag er, vil du kunne glæde din partner i december. Overvej det, er en gave til parforholdet. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.