Overskud i hverdagen er afgørende for din livsglæde

Blog
1ssdd22

Livsglæde handler om meget forskelligt, men noget af det vigtigste for at være glad i hverdagen, er at have en hverdag med overskud. Det er dog langt fra alle der kan sige at de har overskud i hverdagen. Hvis du er en af dem, der godt kunne bruge mere livsglæde i hverdagen, bør du læse med her, hvor vi kommer med tre tips til hvordan du får mere overskud i din hverdag.

Få styr på din søvnrytme som det første

Det første, du skal gøre, hvis du mangler overskud i hverdagen er at få styr på din søvnrytme. Søvn er altafgørende for at få en hverdag til at hænge sammen og det er derfor også det første, som du skal tjekke op på, for at få mere overskud i hverdagen.

For at skabe en god søvnrytme, er det først og fremmest vigtigt, at du går i seng på nogenlunde samme tid hver dag. Det er vigtigt, for at kroppen bliver vænnet til at sove på det tidspunkt og det vil gøre det nemmere at falde i søvn.

Det næste skridt til at sove godt om natten, er ved at skabe de bedste forudsætninger for din egen søvn. Det handler blandt andet om at indrette dit soveværelse godt, herunder med mørklægningsgardiner, så du kan sove, selvom det er lyst.

Hvis du har indrettet dit soveværelse godt og har en god søvnrytme, kan du dog sagtens have problemer med søvn alligevel. Der er fx mange der i vinterperioden har søvnproblemer på grund af vitamin D mangel, og her kan det være en fordel at supplere med et tilskud af Vitamin D.

Bliv god til at sige nej, når du ikke har tid

Tip nummer to, til at få overskud i hverdagen er ved at lære at sige nej, når du ikke har tid. Du kender sikkert situationen at du har en alt for travl uge, fordi du har sagt ja til for mange aftaler, og det er en dum situation at stå i, fordi en travl uge giver det modsatte af overskud.

Hvis du gerne vil have overskud i din hverdag, er det nemlig vigtigt at have et godt overblik over ugen og helst ikke flere aftaler end hvad der er tid til, da der også skal være tid til afslapning i løbet af en uge.

For at kunne sige nej til aftaler, er det vigtigt at have et godt overblik over din uge, og hvad du har tid til. Det er derfor vigtigt, at du har en kalender, hvor du kan danne dig et godt overblik over ugerne, inden du siger ja til en ny aftale.

Det er nemlig vigtigt at du har noget fritid i løbet af ugen, hvor der ikke er nogle planer for at have overskud og dermed også være lidt tættere på at få en bedre livsglæde. Hvis du mangler idéer til din fritid, kan du finde en masse inspiration på quinde.dk.

Bliv glad for din krop

For at have overskud i hverdagen, er det samtidig vigtigt at du er glad for din krop. Især kvinder er ofte utilfredse med et eller andet på deres krop og for at have en glad hverdag er det en god idé enten at slutte fred med det, som du er træt af eller få gjort noget ved det.

Det kan være utroligt mange forskellige ting på din krop, som du er træt af. Det kan fx være rynker i panden, bumser, fedt og meget andet. I mange tilfælde er der mulighed for at få lavet en behandling, der kan hjælpe dig med det, som du er træt af. Du kan fx få en behandling hos Inviocare der tilbyder meget forskelligt inden for kosmetiske behandlinger, herunder fedtfrysning og botoxbehandlinger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *