I visse tilfælde kan du helt undgå uorganiske farmaceutiske produkter

Andre
1ssdd22

Hvis du har en psykisk lidelse og tager medicin for at kunne opretholde en normal hverdag, skal du selvfølgelig altid lytte til din psykiater og dennes anbefalinger, selvmedicinering kan være meget farligt. 

Med det nævnt skal du læse artiklen. For der er selvfølgelig nogle farmaceutiske produkter, der er bedre end andre og mere populære. 

Nogle af de særligt populære produkter er organiske og økologisk produkter. Det anses som noget stærkt positivt at slippe for uorganiske kemikalier i sin krop – og hvorfor mon.

Grædende_kvinde

Medicin kan være absolut nødvendigt 

En psykisk lidelse eller psykiske problemer ser ofte vidt forskellige ud og har derfor mange forskellige løsninger. 

Det kan ikke sammenlignes med et brækket ben, der skal have ro og hvile nogle måneder, før det så er nogenlunde på plads igen. 

En psykisk lidelse eller problem er ofte noget, der vil være med personen resten af livet eller i hvert fald en længere årrække. I nogle år er det måske ikke så fremtrædende som i andre. 

Hvordan falder det så sammen med medicin? Ofte er det lang og svær proces at finde frem til, hvilket farmaceutisk produkt du skal bruge. Nogle kan sågar klare sig helt uden. 

For andre igen er det strengt nødvendigt, at de husker at tage deres medicin, så de kan leve en almindelig hverdag, uden så mange bump i vejen. 

Hvis du har styr på det produkt, du bruger, skal du selvfølgelig bare bruge det. Hvis du kan få et organisk alternativ, vil du så ikke have det? 

Piller

Behøver de være uorganiske?

Årsagen til det høje popularitet i organiske farmaceutiske produkter, skal nok findes i vores verdensopfattelse. 

Der er i større og større grad en vis tilbage til naturen opfattelse, hvor vi vil undgå disse kunstigt fabrikerede produkter, som vi faktisk ikke ved, hvad er. 

Når vi f.eks. handler grøntsager i et supermarkeder eller brød, ost, køb osv., er vores største ønske meget sjældent, at produkterne helst skal være sprøjtede eller indeholde en masse e-numre. 

Det i høj grad noget at gøre med vores kendskab til disse kemikalier, som faktisk ofte er lig nul. Hvad vi derimod har kendskab i langt større organiske og økologiske produkter. 

Det giver ikke kun en god følelse at bruge eller spise organiske og økologiske produkter, men ofte en mærkbar eller smagsmæssig ændring. 

Og er det så ikke værd at prøve organic pharmacy. Hvis det hjælper lige så eller bedre end din anden medicin, hvorfor så ikke give det et skud?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *