Inspiration: Hvad lægger du vægt på når du vælger terapeut?

Andre

Post Tags

1ssdd22

Hvis du leder efter en terapeut der kan hjælpe dig i den situation du står i, så kan det være en god ide at undersøge med sig selv hvilke aspekter som du lægger mest vægt på. Mange af os kan mærke når kemien mellem terapeuten og en selv er der eller ikke er, men hvad handler det ellers om? Her kommer der tre eksempler på aspekter som du kan overveje at tage med ind i din udvælgelse af terapeut.

Hvordan starter du processen?

Som udgangspunkt er det en god ide at søge lidt rundt for at undersøge hvilke muligheder for terapi, der findes i dit lokale område. Både fordi det er en overskuelig søgning, men også fordi det måske kan give bedst mening rent praktisk i hverdagen, hvis du skulle indgå i et forløb. Hvis du tænker det kunne være noget for dig og du kunne være interesseret i at høre mere, så kan du læse mere på https://www.eksistensterapi.com/

Husk din mavefornemmelse i udvælgelsen

Et samtaleforløb med en terapeut er meget personligt, og derfor bør der også være en god menneskelig kemi mellem dig selv og terapeuten. Din mavefornemmelse kan måske give dig en fornemmelse af hvad der er rigtigt og forkert i udvælgelsen af terapeut og terapiform, så lyt til den og følg din intuition, når du skal vælge terapeut.

Hvilke behov sidder du med?

For at du skal få mest muligt ud af forløbet, så kan det give god mening at overveje med sig selv hvilke behov og ønsker som du sidder inde med. Det er meget personligt og kan være vidt forskelligt fra person til person, og derfor er det også rigtig godt at kende sine egne behov. Ingen behov er mere rigtige at have end andre når det kommer til terapi, så husk at prioritere dig selv først i denne henseende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *