Vær sammen om at være alene

Andre
To kvinder snakker
1ssdd22

Flere og flere mennesker føler sig meget alene og har det svært med det. Det kan nemlig være svært at være alene og ikke have så mange at snakke med. Der er en tendens i samfundet, som fører folk hen mod at være mere alene om tingene. Vi distancerer os mere og mere fra hinanden. I stedet for at mødes fysisk snakker vi sammen ved hjælp af online medier og sociale medier. Det har sine fordele da det gør, at man altid kan være i kontakt med nogen. Det erstatter dog ikke helt den rigtige kontakt, som man også bør have. Er man alene, vil man løbende blive mere og mere alene og trække sig væk fra andre. Det er en skam da det modsatte ville være bedre. Det er langt bedre at mødes i fællesskaber med mennesker, som har det på samme måde. For på den måde kan man bruge hinanden til at komme ovenpå og få det bedre. 

Afstressende bold

Gruppeterapi kan være en start

En af de måder, hvorpå rigtig mange mennesker får det bedre er ved hjælp af gruppeterapi. Det er en terapiform, hvor man deler ud af egne erfaringer og hører om andres erfaringer. Det, at man også hører fra andre, der har det på samme måde kan være en stor hjælp. Det kan dog også være dyrt at gå i terapi. Hvis man slet ikke har pengene så lån penge billigt og nyd, at du på den måde har råd til at gå i terapi. 

Tag online terapikurser

Nogle mennesker kommer ikke til terapi fordi, at de slet og ret har det så dårligt. Bare det at komme ud af sengen kan være en stor præstation. Det er med til at gøre, at de blot kommer dybere og dybere ned i en spiral. Det er meget svært at få denne person til at komme til terapi, uanset om det er enetimer eller gruppeterapi. Her kan man overveje at melde sig til noget online terapi. Find det billigste internet og vær klar til at videochatte med en terapeut. 

Ugentligt kan I have en session, hvor I snakker sammen. Det kan også være dejligt da man på den måde er sikker på, at man får det gjort. Det kræver ikke, at man tager pænt tøj på og går ud i verden, som kan være svær at håndtere når man har det dårligt. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.