Få lækker lyd, mens du lytter til stressnedsættende musik

Andre
Høretelefoner
1ssdd22

Det er vigtigt med lyden, når du skal lytte til stressnedsættende musik. Det giver langt mere ro i kroppen, hvis lyden går rent ind, end hvis det er en ubehagelig lyd, der kommer ind. 

Musik udsender en masse forskellige energier. Der er musik, der er behagelig, og så er der musik, der er mindre behagelig. Selvom eksempelvis heavy metal sagtens kan være godt at lytte til, er det måske ikke lige dét, du skal høre, hvis du er stresset. Tværtimod. På samme måde er det nok heller ikke Coldplay, du skal lytte til, hvis du er deprimeret. Det er et spørgsmål om at lytte til det, der passer bedst i den humørkontekst, du befinder dig i. Er du stresset, skal du lytte til musik, der er beroligende. Helt afslappet. Gode vibrationer. Næsten lige til at falde i søvn til. Her er det vigtigt med lyden. Det kan du læse mere om her.

Headset

Gode hovedtelefoner kan øge oplevelsen

Hvad end der er tale om Beats by Doctor Dre eller Airpods, så er det vigtigt med en god lyd. Det kan hurtigt blive enormt stressende, hvis lytter til musik med et billigt headset. Det er der mange grunde til, for lyden er meget utydelig og kan være decideret ridsende for ørerne. Det er ikke særlig sundt. Derfor er det en god ide, at du vælger at have de bedste høretelefoner, således at du kan lytte til musik på den mest behagelige måde. Det kan godt være, at det bliver dyrere end høretelefoner fra Tiger, men til gengæld holder de meget længere. Det er én ting. Noget andet er den fantastiske lyd, der kommer fra dem, som går rent ind, og som har en beroligende effekt. Det kan ikke erstattes. 

En god soundbar

Du skal selvfølgelig ikke skrue højt op for din soundbar klokken 23:55, hvis du bor i en lejlighed. Men hvis du bor i en villa, er det dig, der styrer, hvordan og hvorledes med lyden. Og så kan du selvfølgelig altid gøre dit for, at lyden bliver udbasuneret for fuld smadder. Den høje lyd kan godt virke beroligende, såfremt du lytter til et nummer, du godt kan lide. Der er ikke begrænsninger for passionen, når det kommer til ens eget velbefindende. Det gælder også, selvom du hører høj musik. Hvis det er, hvad du kan lide, og det giver dig ro at høre din beroligende sang på et højt lydniveau, skal du gå efter det. 

Guitar

Praktiske højtalere

Dem kan du eksempelvis bruge, hvis du vil lytte til musik på badeværelset eller måske vigtigere på soveværelset. Det kan være, lige inden du går i seng og skal til at sove. I sådanne tilfælde er det en god ide, at du vælger at have praktiske højtalere, der kan agere beroligende sovemiddel, inden du falder i søvn. Igen er det altafgørende, at der er godt styr på lyden, for ellers kan det ødelægge oplevelsen og i stedet ende med endnu mere stress. Nej tak. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *