Det kan være sundt for din psyke at stoppe med at ryge

Andre
1ssdd22

Når man ryger, sker der mange usunde ting for ens helbred – det er noget, som vi alle er bekendte med. Men det er de færreste, der ved, hvor stor en psykisk indflydelse de mange skadelige kemikalier også kan have. Når man hver dag og op til flere gange dagligt inhalerer de mange skadelige stoffer, er det nemlig ikke kun ens funktioner i kroppen, der gradvist vil blive svagere. Det er også noget, der gør sig gældende med ens psyke, idet den heller ikke i alle tilfælde vil kunne modstå for eksempel den fristelse, der er forbundet med netop rygning.

cigarette

Når det pludselig bliver til en usund vane 

Og det er netop derfor, at rygning for mange bliver en meget usund vane i hverdagen. Vi har simpelthen ikke den psyke, der er behov for, når vi gerne vil stoppe med at ryge. Og selvom vi kan være nok så stålfaste den ene dag, kan vi den næste føle os så svage og så trængende og overvundet af vanen og afhængigheden, at vi alligevel finder os selv stående ude under halvtaget med en cigaret mellem fingrene. Og det er netop derfor, at det kan være svært at stoppe med at ryge – men det findes der råd for.

Få en lettere overgang til det røgfrie liv med en e-cig 

Hvis du for eksempel tager et kig på de mange gode muligheder, der byder sig med en e cig, vil du nemlig hurtigt opdage en lettere overgang til et røgfrit liv. Her er der tale om en elektronisk cigaret, der stadig giver dig en fornemmelse af, at du ryger, og derfor bibeholder du vanen, men fordi du ikke inhalerer de skadelige stoffer, men i stedet aromaer og væsker, vil det ikke gøre samme skade på hverken dit generelle helbred eller din psyke. Og en ekstra bonus er, at det også er meget billigere med en e cig.

 

penge og planter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.