Derfor har hunde en positiv indvirkning på vores psyke

Andre
fortvivlet mand i stol

Post Tags

1ssdd22

Det er ikke for sjov, at man siger, at hunde er menneskets bedste ven. Der er faktisk noget om det. Hunde har nemlig en helt særlig evne til at få os mennesker til at føle os godt tilpas. Vi har som mennesker brug for at have det godt på øverste etage, så at sige. Vi har brug for ikke at stresse for meget. Vi har brug for nærvær. Og så har vi brug for ikke at være alene. Alle disse ting er noget, som en hund kan være behjælpelig med. Læs mere her.

Nærvær og loyalitet

Vi har som mennesker brug for nærvær. Vi har brug for at være nær andre mennesker. Vi har brug for at blive rørt ved. Vi har brug for at snakke med andre og få vores hjerte lettet. Dem, der påstår andet, lyver. Ingen mennesker trives nemlig med at være helt alene hele tiden.

hund10

Det kan dog være svært for nogle mennesker at få opfyldt deres behov for netop nærhed af den ene eller den anden grund. Her kan en hund virkelig gøre en forskel for dig. Med en hund i huset er du nemlig sikret et andet levende væsen omkring dig. Hvis du formår at give din hund kærlighed, vil du med garanti få dobbelt så meget kærlighed igen.

Derudover er en hund også meget loyal. Den spejler den opmærksomhed, som den får. Dette betyder altså, at du har et meget loyalt dyr i dit hus, hvis du får anskaffet dig en hund. Den er i øvrigt fuldstændig ligeglad med, hvordan du ser ud. Så længe den får mad, nærhed og kærlighed.

En hund kræver også energi

En hund er ikke kun fryd og gammen. Selvom den kan ende med at gøre fantastiske ting for dig selv og dit psykiske velvære, kræver den også energi. Aktiveringslegetøj hund er værd at investere i. En hund kræver nemlig motion. Den kræver at blive aktiveret. Og så kræver den, at du behandler den med respekt. Du skal derfor overveje, om du er et sted, hvor du har overskud til at skabe et godt hjem for en hund.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *