Daglige vaner der giver dig ro i sindet

Andre
1ssdd22

Når vi er vandt til at arbejde fem dage om ugen 52 uger om året, så bliver det svært at finde overskud til at tage sig af os selv. Hvis vi tilføjer børn og rengøring og alt, der hører til vores daglige liv, så kan det endda blive svært at passe en episode af vores yndlingsprogram ind i skemaet. Alt der følger med i livet kan efterlade os drænet og utilfredse.

Men sådan behøver det ikke at være. Har du nogensinde mødt de der ”supermoms”, som er involveret i alt fra sports til spejdere men formår stadig at holde arbejde og huset i stand? Disse forældre har ikke superkrafter. Eller det gør de måske. Men de har også lært tricks til at tage sig of sig selv såvel som alt, hvad livet kaster på dem. Læs med her og lær at passe på dig selv, selvom livet presser. 

Vær aktiv

En af de bedste måder at få mere overskud på, er at være aktiv. Det kan være, at du ikke tror, at der er tid i din travle hverdag for at være aktiv. Men tror på mig, det siger vi alle sammen, inden vi kommer i gang med en aktiv livsstil. 

Selvom det tager overskud til at begynde at blive aktiv i vores hverdag, så giver det også os mere overskud i det længe løb. Hvordan du introducerer mere aktivitet i dit liv, afhænger af hvad du godt kan lide. Det kan være, at du ville kunne lide at stå tidligt op for at løbe et par dage om ugen er det, der virker for dig. Ellers så kunne det være mere din stil at blive involveret i en klub som dans eller gymnastik. 

Uanset hvad det er, så giver det dig mere overskud og ro i det længe løb, at være mere aktiv. Man kan også blive mere aktiv sammen med børnene. Find information om, hvilken slag gymnastikmåtte til god kvalitet kan købes til børnene og starte gymnastik sammen med hele familien

Forkæl dig selv en gang imellem

Det er også vigtigt at huske, at det er fuldstændigt i orden at forkæle dig selv, selv om du har det travlt. Faktisk er det bedre for hele familien, at du tager dig af dit eget velbefindende og det gælder, uanset hvad der sker i livet for tiden. 

Køb den rygeovn du har gået rundt og overvejet at købe. Tag en dag i weekenden kun til dig selv. Planlæg en date sammen med dine bedste venner. Det er lige meget, hvad det bliver til. Du er vigtige og du fortjener selvpleje. Bliv til en superhelt for dig selv og din familie og husk at tage dig af dig selv en gang imellem.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.