Vågner du med hovedpine og smerter? En billig bideskinne kan tage dit ubehag

Andre
mand med hovedpine
1ssdd22

Mange danskere vågner op med smerter i hoved og kæbe uden at kunne forklare hvorfor. Svaret er enkelt, for det skyldes ofte bruksisme eller det, at du ubevidst skærer tænder eller tygger sammen om natten. Det betyder, at din kæbe er anspændt hele natten, hvilket giver gener, når du vågner med ømme kæbemuskler og hovedpine. Løsningen er dog super simpel: en billig bideskinne.

Lider du ubevidst af bruksisme?

Hvis du kan svare ja til følgende spørgsmål, så er der en risiko for, at du lider af den meget udbredte lidelse bruksisme:

  • Vågner du med spændte, ømme kæber og hovedpine?
  • Skærer du tænder om natten ifølge andre, du har sovet med?
  • Tager du særlig medicin, er genetisk disponeret eller er inde i en stresset periode?

Ofte vil din tandlæge kunne konstatere din tænderskæren grundet slidmærker på dine kindtænder og spændt kæbemuskulatur.

Kom smerter og ubehag til livs med en billig bideskinne

Løsningen på nattens ufrivillige skæren tænder med efterfølgende smerter kan dog løses simpelt og effektivt. En billig bideskinne kan vitterligt afhjælpe dig dine natlige gener. Med en billig bideskinne skaber du en barriere mellem dine tænder, så du ikke kan tygge sammen eller slide på dine kindtænder. Du kan både få lavet en bideskinne hos din tandlæge, men online hos Skinne.dk kan du let finde en billig bideskinne til en rigtig god pris. Din bideskinne skal nemlig skiftes med jævne mellemrum, hvis du slider dem hårdt.

Bruksisme kan udløses af flere faktorer

Bruksisme opstår sjældent ud af ingenting, men for mange udløses det af stress. Særlige typer af medicin og en genetisk disponering spiller dog også en rolle. Stress er dog noget, som mange mennesker oplever gennem deres liv, og stress sætter sig som spændinger i kroppen. Disse spændinger kan derfor også sidde i kæben, hvor den om natten udløses ved ubevidst tænderskæren.

Udover smerter kan det, at tænderne gnides hårdt mod hinanden, slide på særligt kindtænderne. Emaljen kan risikere at blive slidt hurtigere af end normalen, så kindtænderne bliver mere sårbare overfor angreb. Der er derfor god grund til at købe en billig bideskinne som løsning på din bruksisme, hvis du gerne vil beskytte dine tænder og slippe for smerter.

Gode råd til dig, der lider af bruksisme

Hvis stress er en udløsende faktor for din bruksisme, bør du selvfølgelig få styr på det. Derudover er en billig bideskinne den letteste, hurtigste og mest effektive måde at komme smerter i kæben og hovedpine grundet tænderskæren til livs. Husk at en bideskinne kun virker, hvis du sørger for at bruge den hver nat. Du kan derfor med fordel have skinnen til at kigge ved din seng, så den er let at få i, før du falder i søvn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *