Døm ikke folk med angst

Andre
person føler sig alene
1ssdd22

Vi vil alle have godt af større forståelse for psykisk syge personer. Her i artiklen vil vi komme nærmere på det at døje med angst. At døje med angst eller at have angst er en psykisk sygdom, som vi stort set nok alle har hørt om. Læs endelig med, hvis du vil gøre dig ny viden og høre nogle perspektiver. 

At døje med angst kontra at føle angst

Angst er en fastsiddende lidelse, nogen døjer med, der dagligt og meget ofte opstår, end hos normale mennesker. For som de fleste også er bekendte med, vil alle opleve følelsen af angst i deres liv ligegyldigt, hvem man er. 

At blive bange, men bange i det ekstreme så kroppen reagerer voldsomt, og du faktisk ikke kan kontrollere, hvad du gør, fordi du er så meget væk i din rædsel. 

Mere simpelt sagt er det lige i øjeblikket, hvor du er rigtig bange for noget, du er faktisk på ingen måder i kontrol. Men det vil alle desværre opleve et par gange nok i løbet af et normalt liv. Da livet uundgåeligt vil bringe os ubehageligheder. 

Alle kan få angst

Sindslidelser skal ikke være tabuer

Du er i flere gange i timen muligvis i kontakt med din angst, når du har sygdommen, på en eller anden måde, end andre folk er. Det er Ikke fordi, du hele tiden får et angstanfald eller bliver stærkt bange for noget, men fordi din hjerne kan tænke ulogiske skrækscenarier uden, de er aktuelle. Hvis ikke toiletpapiret hænger ud til den rigtige side, kommer noget forfærdeligt til at ske. ”Sker noget slemt så, kunne jeg have forhindret det.”

Typiske angst – og tvangstanker. Men alle har nu godt af noget ordentligt toiletpapir, der ikke skader, som for tyndt toiletpapir kan gøre. Se forbrugernes favoritter her, toiletpapir.

”Jeg kan få noget i hovedet på denne ukendte matrikel og dø, jeg må hellere gå helt inde ved væggen,” er blot et eksempel. Det er sørgeligt. Og man skal have så stor medfølelse og respekt for dem, der døjer med angst og hvilken som helst psykisk lidelse. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.