3 tips til at få bedre velvære

Andre
loeber

Post Tags

1ssdd22

Vi skal være gode ved os. Det er noget vi alle ved men alligevel noget vi alle har svært ved at efterkomme til tider. Nogle gange kører vi os ind i en rigtig dårlig cyklus med negativ selvsnak og hvor det hele bare handler om arbejde og forpligtelser.

Læs mere her om hvordan du kan få det bedre med dig selv og opnå bedre velvære.

Positiv indre dialog

Først og fremmest er det afsindigt vigtigt, at vi holder en positiv indre dialog kørende. Meget ofte kan vi komme ud for, at den lille indre stemme inde i skallen vokser sig større og større og mere og mere dyster.

Den kan enten begynde at fokusere på alt det negative i verden eller den kan være din værste fjende og fortælle dig om alt det, som er galt ved dig. Uanset hvad skal vi have stoppet den indre stemme så hurtigt som muligt.

Så snart du hører den lille stemme pippe fra sig med en dårlig kommentar om dig eller verdenen, så bør du smide en positiv kommentar tilbage i hovedet på den.

Fortæller den dig at du ikke dur til noget? Fortæl den om fem forskellige ting, som du er god til.

Fortæller den dig at du har en rigtig lortedag? Fokuser på den daglige kop kaffe du fik her i morgen og det knus du fik af din veninde.

guitar

Vær kreativ

Det hele skal ikke bare handle om forpligtelser det hele. Vi skal have plads til at udfolde os og være kreative.

Find derfor malingen frem fra den støvede skuffe eller sæt noget godt musik på og skrål løs på din yndlingsmelodi. Køb en guitar og lær dig selv en ny færdighed eller finpuds de ting, du havde lært i barndommen men nu har glemt alt om.

Giv dig selv til at lege og vær kreativ. Det skal nok påvirke dit humør på en positiv måde.

God motion

Motion hænger sammen med et godt humør. Når kroppen har det godt, så smitter det også af på vores sind og velvære.

Sørg derfor for at spise nogenlunde sundt og få dig noget motion hver dag. Det er lige meget om det er en lang løbetur eller om det bare er en længere gåtur med en veninde. Det er vigtigt at få rørt sig hver dag.

Du kunne eventuelt også starte din morgen af med en god løbetur eller en omgang yoga. På den måde sikrer du dig at du får det gjort og går ikke hen og glemmer det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.